Zoetermeer Pride

De Zoetermeerse Ambitie: Pride 2026

Stichting ZOETER Queer heeft haar ogen gericht op Pride Zoetermeer in 2026! We zijn vastberaden om een viering te creëren die de diversiteit en inclusiviteit van de LHBTIQ+ gemeenschap viert. Om dit ambitieuze doel te bereiken, zijn we actief op zoek naar sponsoren en partners die ons willen ondersteunen.

Met uw steun kunnen we een evenement neerzetten dat mensen samenbrengt, grenzen verlegt en een boodschap van acceptatie en liefde uitdraagt. Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen als sponsor of partner aan onze Pride in 2026, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we een positieve impact creëren en een waardevol evenement tot stand brengen dat onze gemeenschap en de wereld zal inspireren.

Vredesloop - Pride Zoetermeer

Word Trotse Partner of Sponsor

Om het ambitieuze doel, een Pride-evenement in 2026 dat de diversiteit en inclusiviteit van de LHBTIQ+ gemeenschap viert, te realiseren hebben we jouw hulp nodig! We zijn actief op zoek naar sponsors en partners die ons willen ondersteunen om dit onvergetelijke evenement te creëren. Uw steun zal ons helpen om mensen samen te brengen, grenzen te verleggen en een boodschap van acceptatie en liefde uit te dragen.

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen als sponsor of partner aan onze Pride in 2026? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Samen kunnen we een positieve impact creëren en een waardevol evenement tot stand brengen dat alle inwoners van Zoetermeer zal inspireren. 🏳️‍🌈💪❤️

Rainbow Café Zoetermeer 1982 stichting ZOETER Queer voorzitter

Veelgestelde vragen

Lees hier het artikel van AD! Hieruit blijkt dat het college van Zoetermeer positief staat tegenover een pride in eigen stad.

Scroll naar boven