Queer jongvolwassenen (18-35 jaar)

Queer Scene Zoetermeer

Welkom in de bruisende wereld van de Zoetermeerse Queer Scene. Bij onze geweldige Rainbow Cafés staan de deuren wijd open voor jou. Hier vind je een gezellige plek om gezellig wat te drinken in een leuke sfeer. Hier vind je gelijkgestemden en kun je helemaal jezelf zijn.

We willen ook graag van jou horen waar je behoefte en wensen liggen, zodat we evenementen en feesten kunnen organiseren die perfect aansluiten bij wat jij zoekt. We dromen van een groots LHBTIQ+ feest in Zoetermeer en met jouw komst kunnen we ervoor zorgen dat het een geweldig fuifje wordt.

Jongeren Rainbow Café Zoetermeer - Gay Lesbisch Biseksueel

Zoetermeer Pride

Maar dat is niet alles! We werken gestaag toe naar een spectaculair ZOETER Queer Festival en uiteindelijk naar een grootschalige Pride in Zoetermeer. Jouw aanwezigheid en stem zijn hiervoor erg belangrijk bij het werkelijk maken van deze dromen.

Dus kom eens langs terwijl we de queer scene in Zoetermeer zichtbaar laten groeien! Blijf op de hoogte van al onze updates en evenementen via Instagram. Daar delen we regelmatig nieuws, aankondigingen en andere opwindende ontwikkelingen die op de planning staan.

Pride Zoetermeer

Veelgestelde vragen

Scroll naar boven