Queer volwassenen (35-50 jaar)

Rainbow Café

Bij Rainbow Café koesteren we een bijzondere ruimte voor de ervaren en nieuwsgierige generatie. Kom langs om te verbinden, delen en genieten. Onze locatie biedt een ideale omgeving om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte, een gezellig drankje te drinken met vrienden en nieuwe mensen te ontmoeten. Het Rainbow Café is dé plek waar je volledig jezelf kunt zijn, omringd door een sfeer van inclusiviteit, begrip en liefde. Of u nu geniet van een verfrissend drankje, boeiende gesprekken wilt voeren of gewoon wilt ontspannen met goede muziek, bij ons bent u altijd welkom.

We nodigen je van harte uit om langs te komen voor een gezellige middag. Laten we samen het leven en de liefde vieren. Zie hieronder de agenda van ons Rainbow Café.

Drag Queen Karaoke ZOETER Queer l Stadsfestival Zoetermeer 2040 l Miss Eiffel Oblique

Zoetermeer Pride

Maar dat is niet alles! We werken gestaag toe naar een spectaculair ZOETER Queer Festival en uiteindelijk naar een grootschalige Pride in Zoetermeer. Jouw aanwezigheid en stem zijn hiervoor erg belangrijk bij het werkelijk maken van deze dromen.

Dus kom eens langs terwijl we de queer scene in Zoetermeer zichtbaar laten groeien! Blijf op de hoogte van al onze updates en evenementen via Instagram. Daar delen we regelmatig nieuws, aankondigingen en andere opwindende ontwikkelingen die op de planning staan.

Pride Zoetermeer

Veelgestelde vragen

Scroll naar boven