Evenementen

Drag Queen Karaoke ZOETER Queer l Stadsfestival Zoetermeer 2040

Evenementen

Stichting ZOETER Queer is een bruisende organisatie die met enthousiasme diverse evenementen organiseert voor allerlei leeftijden. Ons hoofddoel is om op diverse manieren verbinding te leggen en aan te sluiten bij bestaande evenementen. Mocht je een idee hebben van een evenement waar ZOETER Queer een waardevolle toevoeging zou kunnen zijn, nodigen we je van harte uit om met ons in contact te treden!

We kijken er enorm naar uit om een eigen unieke flair toe te voegen aan evenementen. Onze missie is het bevorderen van inclusie, diversiteit en trots. Samen kunnen we Zoetermeer kleurrijker en inclusiever maken. Als je een evenement organiseer waar onze deelname van toegevoegde waarde kan zijn, aarzel dan niet om ons te benaderen. We verheugen ons erop om samen iets prachtigs te organiseren.

Veelgestelde vragen

Stichting ZOETER Queer heeft geweldige mogelijkheden om samen te werken op jouw evenement of festival om een extra dosis diversiteit en plezier toe te voegen. We leveren verschillende entertainmentservices, zoals Drag Queens, Karaoke, Bingo, (Muziek) Bingo, een Silent Disco of een Queer stage met muziek en dansers om het evenement nog levendiger en inclusiever te maken.

Deze samenwerking is belangrijk omdat het ons in staat stelt om de boodschap van diversiteit, inclusie en gelijkheid nog verder te verspreiden. Voor stichting ZOETER Queer is het een kans om onze activiteiten en entertainment naar een breder publiek te brengen. Voor jouw evenement of festival voegen we een uniek element toe dat de gasten een onvergetelijke ervaring biedt.

Onze gasten en entertainers brengen glitter, glamour en veel plezier! Bezoekers kunnen verwachten dat ze getrakteerd worden op geweldige optredens, prachtige kostuums en interactie die een glimlach op ieders gezicht tovert. Het is een viering van zelfexpressie en diversiteit.

Scroll naar boven