Over ons

De LHBTIQ+ gemeenschap is in de gemeente Zoetermeer nog onderbelicht, en stichting ZOETER Queer draagt graag bij aan het versterken van inclusie, een sociaal veilige samenleving en inburgering.

Stichting ZOETER Queer zit vol energie om de diversiteit en inclusiviteit binnen de gemeente Zoetermeer te vieren! In Zoetermeer mag je zijn wie je bent, in volle vrijheid en gelijkheid. Ongeacht waar je vandaan komt, wat je genderidentiteit of seksualiteit is, of je nu een beperking hebt of niet. Bij ZOETER Queer weten we dat iedereen uniek is en we zijn er trots op om bij te dragen aan een inclusieve gemeenschap waar iedereen zichzelf kan zijn.

Wij zien er naar uit om er samen een feestje van te maken! 

Namens het bestuur een lieve groet,

Edwin van Bochoven & Chris van Kerkhof 

PS: wij zoeken jou!
Oh en wij zijn nog erg op zoek naar een (ervaren) penningmeester en vrijwilligers om Zoetermeer kleurrijker te maken. Lees hieronder meer!

Stichting ZOETER Queer voorzitter Edwin
Edwin van Bochoven | Oprichter en voorzitter
Stichting ZOETER Queer secretaris Chris
Chris van Kerkhof | Secretaris

🌈 VACATURES🌈

Wil jij jouw enthousiasme en talenten inzetten voor een fantastische missie? Heb je affiniteit met de LHBTIQ+ gemeenschap en ben je klaar om vrijwillig bij te dragen aan een inclusieve toekomst in Zoetermeer? Dan is dit het moment om deel uit te maken van het dynamische team van Stichting ZOETER Queer!

🌟 WIE ZIJN WIJ?
Stichting ZOETER Queer is in 2023 opgericht met als doel inclusiviteit, acceptatie en gelijkheid in Zoetermeer te bevorderen. Ons team, onder leiding van Edwin van Bochoven, is gepassioneerd en gedreven om Zoeterqueer tot een succes te maken. Samen met secretaris Chris van Kerkhof werken we aan een stad waar iedereen zichzelf kan zijn, ongeacht achtergrond of identitei

🌈 PENNINGMEESTER MET EEN HART VOOR KLEUR ! 🌈

🎉 WAT GA JE DOEN?
Als penningmeester ben jij de financiële steunpilaar van ons ambitieuze project. Je beheert de financiën, stelt begrotingen op en houdt de uitgaven goed in de gaten. Jouw (gewenste) ervaring met subsidies komt hierbij uitstekend van pas, want we streven naar een zo kleurrijk mogelijke Pride in 2026. Samen met het bestuur werk je aan het verwezenlijken van onze missie en visie.

🤝 WIE ZOEKEN WIJ?
. Een penningmeester met ervaring, bij voorkeur ook met subsidieaanvragen en/of stichtingen.
. Een gezellig mens met passie om Zoetermeer kleurrijk(er) te maken.
. Iemand uit (of affiniteit met) de LHBTIQ+ gemeenschap en een warm hart voor diversiteit.

🌈 HELPENDE HANDEN VOOR KLEURRIJKE EVENTS! 🌈

🎉 WAT GA JE DOEN?
Wij zoeken vrijwilligers voor diverse taken:
1) Technische hulp bij Rainbow Café: van licht en geluid tot de perfecte sfeer, jij maakt o.a. PubQuizes en de juiste achtergrondmuziek mogelijk.
2) Website en social media onderhoud: jij brengt onze boodschap online tot leven en houdt onze community up-to-date.
3) Uitvoeringskrachten voor pride-evenementen: jij bent onze steunpilaar tijdens kleurrijke activiteiten en evenementen.

🤝 WIE ZOEKEN WIJ?

. Gezellige mensen met passie om Zoetermeer kleurrijk(er) te maken.
. Iemand uit (of affiniteit met) de LHBTIQ+ gemeenschap en een warm hart voor diversiteit.

🌍 WAT BIEDEN WIJ?
. Een inspirerend avontuur waarin je kunt bijdragen aan positieve verandering.
. De kans om feestjes te organiseren met een gemotiveerd en gezellig bestuur.
. De mogelijkheid om jouw financiële expertise in te zetten voor een inclusieve stad.
. Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.

✉️ INTERESSE?
Ben jij klaar om je talenten in te zetten voor de kleurrijke toekomst van Zoetermeer? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar info@zoeterqueer.nl. We kijken uit naar jouw bijdrage aan onze gezamenlijke missie!

LET OP: Deze vacatures zijn vooralsnog op vrijwillige basis. Samen maken we Zoetermeer inclusiever! 🌟

Missie

Wij zetten ons in om inclusiviteit, acceptatie en gelijkheid binnen de stad Zoetermeer te verhogen en streven ernaar om diversiteit te vieren en een veilige omgeving te creëren waar iedereen, ongeacht hun achtergrond of identiteit, zichzelf kan zijn en zich volledig kan 'zijn'.

Visie

Wij geloven in een inclusieve stad waar diversiteit wordt gevierd en waar alle inwoners gelijke kansen en gelijke behandeling ervaren, ongeacht hun afkomst, seksuele oriëntatie of identiteit en verbindingen ontstaan die vooroordelen verminderen en een sociaal veilige omgeving creëren.

Kernwaarden

+ Divers, uniek en toch gelijk(waardig)
+ Zichtbaar en trots
+ Samen en verbinden
+ Vieren en plezier

Scroll naar boven