Queer Ouderen (50+ jaar)

Rainbow Café

Bij ons Rainbow Café is iedereen welkom. Ook voor de nog steeds nieuwsgierige vijftig plussers koesteren we een speciale plek. Bij ons kun je even ontsnappen aan de dagelijkse drukte, ontspannen en genieten van gezellig entertainment.

Kom bij ons langs voor een gezellig drankje en ontmoet vrienden, zowel oud als nieuw. In het Rainbow Café kun je volledig jezelf zijn, omringd door een sfeer van inclusiviteit, begrip en liefde. Of je nu graag deelneemt aan boeiende gesprekken, ontspannen luistert naar live muziek, wellicht deel neemt aan de karaoke of gewoon wilt genieten van een verfrissend drankje, wij bieden de perfecte omgeving.

We heten je van harte welkom om deel te nemen aan onze gemeenschap en samen het leven en de liefde te vieren. Hieronder vind je onze agenda voor het Rainbow Café. Kom langs en doe met ons mee!

Ouderen Rainbow Café Zoetermeer 1982 stichting ZOETER Queer

Zoetermeer Pride

Maar dat is niet alles! We werken gestaag toe naar een spectaculair ZOETER Queer Festival en uiteindelijk naar een grootschalige Pride in Zoetermeer. Jouw aanwezigheid en stem zijn hiervoor erg belangrijk bij het werkelijk maken van deze dromen.

Dus kom eens langs terwijl we de queer scene in Zoetermeer zichtbaar laten groeien! Blijf op de hoogte van al onze updates en evenementen via Instagram. Daar delen we regelmatig nieuws, aankondigingen en andere opwindende ontwikkelingen die op de planning staan.

Rainbow Café, ouderen

Veelgestelde vragen

Scroll naar boven