Rainbow Café Zoetermeer

Rainbow Café Zoetermeer

We nodigen je van harte uit om ons LHBTIQ+ Rainbow Café in Zoetermeer te ontdekken. Bij ons ben je meer dan welkom, ongeacht je leeftijd. Of je nu jong of oud bent, alleen komt of met vrienden, vriendinnen of familie, onze deuren staan wijd open voor jou!

Hier draait alles om het maken van verbinding met mensen die begrijpen wie je bent en waar je jezelf kunt zijn. In onze gezellige omgeving kun je genieten van heerlijke drankjes en hapjes terwijl je nieuwe vrienden ontmoet en vertrouwde gezichten begroet. Of je nu op zoek bent naar levendige gesprekken, een luisterend oor of gewoon een ontspannen avond, ons Rainbow Café biedt een plek waar je je thuis kunt voelen.

Al een bekend gezicht of kom je voor het eerst langs? We kijken er enorm naar uit om je te verwelkomen. Dus, kom langs, sluit je aan bij ons feestje en laten we samen een geweldige tijd hebben!

Jongeren Rainbow Café Zoetermeer 1982 stichting ZOETER Queer
Rainbow Café, stichting ZOETER Queer, Drag Queen Bingo 29 oktober 2023

Veelgestelde vragen

Het Rainbow Café is een informele en gastvrije ontmoetingsplaats voor mensen van alle seksuele oriëntaties, genderidentiteiten en achtergronden. Het is een plek waar je jezelf kunt zijn en anderen kunt ontmoeten in een inclusieve omgeving.

Iedereen is welkom bij een Rainbow Café! Het is bedoeld voor LHBTI+ (lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender, intersekse en meer) personen, hun vrienden, families en bondgenoten. Het is een plek voor iedereen die diversiteit en inclusie omarmt.

De Rainbow Cafés van stichting ZOETER Queer zijn gratis toegankelijk, soms met gratis welkomstdrankje. Houd onze agenda in de gaten voor alle informatie. 

Je kunt je kleden op een manier die bij jou past en waarin je je comfortabel voelt. Er is geen specifieke dresscode voor het Rainbow Café. Sommige mensen dragen hun favoriete outfit, terwijl anderen zich misschien wat extravaganter kleden om te vieren. Het belangrijkste is dat je jezelf bent en jezelf uitdrukt zoals jij dat wilt.

bsoluut! Je bent van harte welkom om alleen naar het Rainbow Café te komen. Het is een open en inclusieve ruimte waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten, vrienden kunt maken en jezelf kunt zijn. Velen komen alleen en vinden snel aansluiting in de vriendelijke en feestelijke sfeer. 

Scroll naar boven