Queer Jongeren (12-21 jaar)

Queer Jongerengroep

Bij gro-up buurtwerk vind je de queer jongerengroep voor de leeftijd tussen 12 en 21 jaar oud. De jongerengroep komt wekelijks samen en biedt een veilige ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Tijdens deze bijeenkomsten worden gesprekken gevoerd, activiteiten ondernomen en trainingen gegeven die gericht zijn op de ervaringen van queer personen. Bovendien is er voorafgaand aan elke bijeenkomst de gelegenheid om rustig huiswerk te maken, met ondersteuning van jongerenwerkers, stagiaires en mede-jongeren.

Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op of via onderstaande pagina van gro-up buurtwerk Zoetermeer.

Ook kan je direct contact opnemen met jongerenwerker Bo. Hen is telefonisch en via WhatsApp te bereiken op +31 (0)6 57 38 06 21.

Rainbow Café, jongeren

Gender Sexual Alliance (GSA)

Een andere mogelijkheid is om deel te nemen aan een GSA op jouw middelbare school. Een GSA is een groep op middelbare scholen die zich inzet voor een inclusieve en veilige omgeving voor LHBTIQ+ (lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender, interseksuele en queer) leerlingen. Het is als een vriendengroep of familie waarin iedereen wordt geaccepteerd zoals hij of zij is. Hier draait alles om het vinden van gelijkgestemde vrienden, het ontdekken van je eigen identiteit en het samenbrengen van unieke persoonlijkheden.

COC Haaglanden coördineert de GSA's in Zoetermeer voor alle middelbare scholen. Heeft jouw middelbare school nog geen GSA? Neem dan contact met ons op met je vragen, of klop direct aan bij het COC. Wij helpen je graag verder.

Rainbow Café, jongeren

Queer Jongeren Bijeenkomsten

Stichting ZOETER Queer staat klaar voor jong en oud! Allen organiseren we helaas nog geen bijeenkomsten specifiek voor jongeren (12-21 jaar). Dit staat wel op onze planning voor de toekomst! Uiteraard ben je van harte welkom bij al onze bijeenkomsten. Kom dan gezellig samen of wellicht met je vriendengroep, ouder, GSA-coördinator of iemand anders.

Laat je interesse voor een jongerenbijeenkomst weten, bijvoorbeeld via Instagram of ons contactformulier. Bij voldoende animo zullen wij ook bijeenkomsten voor tieners organiseren! Tot snel.

Rainbow Café Zoetermeer - Stichting ZOETER Queer huisstijl

Veelgestelde vragen

De Queer Jongerengroep is een gezellige en ondersteunende plek voor jongeren tussen 12 en 21 jaar oud in Zoetermeer. Het is speciaal ontworpen voor jongeren die gay, lesbisch, non-binair, aseksueel, queer, biseksueel of gewoon onderzoekend zijn en op zoek zijn naar gelijkgestemden.

Neem gewoon contact met ons op! Je kunt ons bereiken via het contactformulier of Instagram en we brengen je graag in contact met de groep.

Een GSA staat voor Gender Sexual Alliance en is een groep op middelbare scholen die zich inzet voor een inclusieve en veilige omgeving voor LHBTIQ+ leerlingen. Als je school nog geen GSA heeft, kun je contact opnemen met  ons of rechtstreeks met COC Haaglanden. We helpen je graag verder met je vragen.

Momenteel organiseren we nog geen bijeenkomsten specifiek voor jongeren (tieners), maar dit staat wel op onze planning voor de toekomst! Laat ons weten dat je interesse hebt, bijvoorbeeld via Instagram, zodat we je op de hoogte kunnen houden en bij voldoende interesse bijeenkomsten voor tieners kunnen organiseren.

Scroll naar boven